Reservedele​

Hos Flemløse Maskinforretning ApS har vi en målsætning om at kunne levere reservedele til de brands vi sælger for at minimere din nedetid. Dette gælder f.eks. Case IH, HARDI, KUHN, RAUCH, Husqvarna, STIHL og mange flere.

Vi har adgang til leverandører, som har et bredt og dybt sortiment, som f.eks. KRAMP og GRANIT, hvilket gør, at vi kan skaffe og levere det meste af det, der er essentielt for din virksomhed – oftest fra dag-til-dag.

Vi ved, at hurtig levering kan være afgørende for dig, og dette er også grunden til, at vi sender dig en SMS, når dine reservedele er klar til afhentning. På den måde kan du hurtigt komme videre, uanset om det er med at klippe hækken, slå græsset, høste eller i stalden.

Vi har vagttelefon alle døgnets timer året rundt, så mangler du en reservedel, kan du altid ringe til os.

​Fælles for Flemløse Maskinforretning er, at vi hver især har vores kompetencer. Dette gør, at vi kan trække på hinanden, spare med hinanden, og finde en løsning i fællesskab. Som kunde kan du derfor være helt sikker på, at du er i trygge hænder, når du vælger Flemløse Maskinforretning som din samarbejdspartner.

Flemløse Maskinforretning – et trygt, sikkert og fornuftigt valg.

Butikken

Vi har ikke det hele på lager, men vi har det vigtigste. Vores sortiment i butikken strækker sig fra batterier til befæstigelse, fra elastikreb til elværktøj, fra handsker til hækkeklippere, fra legetøj til lejer, fra maling til motorsave, fra robotter til Rossi støvler, fra skæreskiver til sprayprodukter, fra toppe til T-shirts, og meget mere. Vi sælger både til erhverv og private.

​Priserne på billederne er ikke aktuelle.

Har du nogle spørgsmål?​​

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores forretning, eller har nogle spørgsmål til vores sortiment.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flemløse Maskinforretning ApS

Springenbjergvej 15, 5620 Glamsbjerg​

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6472 1174

E-mail: flemlose@caseih-fyn.dk

CVR​: 53958028

Kontakt

Åbningstider lager/butik:
Mandag – fredag: 07:30 – 16:00

Lørdag: 09:00 - 12:00

Åbningstider værksted:

Hver dag: 07:30 - 16:00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Henvendelser uden for åbningstid:
+45 6472 1174